//Trapauto Middag

Trapauto

Trapauto Middag

DIG IT UP organiseert in de herfstvakantie een gezellige middag rond de expositie TRAPAUTO. In de galerie aan de Schiedamsedijk 62-A kun je niet alleen de expositie bekijken, maar ook een lezing bijwonen over de geschiedenis van de trapauto en je kind of kleinkind in een Austin J40 laten fotograferen!

De beroemde Austin J40, die straatfotograaf Randolfi in Diergaarde Blijdorp gebruikte, staat centraal in de expositie. Maar ook het verhaal over Randolfi zelf en zijn Vlaardingse collega Piet ‘Kodak’ van den Berg wordt toegelicht. Micheline van Neste en Dik Vuik, beiden historicus en medewerker bij DIG IT UP, vertellen over de totstandkoming van de expositie en over de lange geschiedenis van het fenomeen ‘trapauto’.

De hele middag staat huisfotograaf Helmuth Tjemmes klaar om een professionele foto te maken van uw kind of kleinkind in de Austin J40. De foto wordt u dan toegezonden voor 5,00 euro (meer doneren mag ook). Een leuk cadeautje voor Sinterklaas of de kerst!

Programma zaterdag 27 oktober

13.00 uur Inloop en gelegenheid om de expositie te bekijken.

Fotograaf Helmuth Tjemmes maakt foto’s bij de Austin J40.

14.00 uur Lezing met beeldmateriaal over de expositie en de geschiedenis van het fenomeen ‘trapauto’ door Micheline van Neste en Dik Vuik.

17.00 uur Afsluiting van de middag.

artikelen over het project zijn online nog steeds te zien.

2020-10-12T09:27:37+00:00november 23rd, 2018|Trapauto|

Leave A Comment