Nieuws

Kunst voor kleine prijzen!

DIG IT UP bestaat elf jaar en in die periode zijn er tientallen exposities geweest over uiteenlopende onderwerpen als het straatbeeld in de jaren vijftig en zestig, het Holland Pop festival (1970), de legendarische discotheek BlueTiek-in de jaren tachtig tot eigentijdse onderwerpen als de geschiedenis en invloed van Rotterdamse breakdance. 

Bij al die exposities zijn Rotterdammers betrokken die zelf vaak uniek materiaal meebrachten, zoals onbekende foto’s. Een flink aantal vergrootte en op kunststof gerepoduceerde foto’s zijn overgebleven en nu te zien tijdens een pop-up expositie. Alle foto’s zijn te koop en van elke vergroting bestaat maar een exemplaar. Met de uitverkoop maakt DIG IT UP plaats voor nieuwe exposities, later dit jaar.  
 
Prijzen vanaf 10 euro 
Er zijn bijzondere sfeerfoto’s van het Holland Pop festival en karakteristieke straatfoto’s uit de wederopbouwperiode. Maar ook foto’s van mensen wellicht zichzelf kunnen herkennen de kinderen die ooit bij diergaarde Blijdorp in een trapauto worden gefotografeerd of de bezoekers van het new wave festival Pandora’s Music Box in de jaren tachtig. De prijzen varieren, vanaf 10 euro voor de kleinste foto’s tot 200 euro voor zeer grote panelen. De pop-up expositie is te bezoeken vanaf woensdag 1 maart, op woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur. 

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Leave A Comment