//Teun Hagemeier, stagiaire

Teun Hagemeier, stagiaire

“Ik kom uit Oirschot, een klein dorpje in Brabant. Ik ben gaan studeren in Tilburg, maar wilde ook wel eens in een grote stad gaan wonen. Ik ben aan een studie Applied History aan de Erasmus Universiteit begonnen en woon sinds oktober 2022 in Rotterdam. Die studie bevalt me heel erg. Het is uitdagend en laat je creatief omgaan met geschiedenis.” 

“Bij een stagemarkt in het Maritiem Museum hoorde ik over DIG IT UP. Ik hoefde niet per se een stage te doen, maar wilde dat wel heel graag. Ik vind geschiedenis leuk als het dicht bij huis en tastbaar is en wilde bij DIG IT UP graag iets met lokale geschiedenis gaan doen. Zo verzamel ik nu foto’s, boeken en andere zaken over het Oude Westen. Dat is superleuk. Het voelt als een spoedcursus Rotterdam. Ik ben een dag in de week in de galerie en het plan is dat ik uiteindelijk een documentaire ga maken over het Oude Westen. Dat ga ik begin 2023 doen, zodra mijn andere studiezaken af zijn. In juni studeer ik dan af.” 

“Ik vind het werken bij DIG IT UP verfrissend, zeker in contrast met de universiteit. Ik voel me tussen twee werelden bewegen. De aanpak is heel erg bottom-up en dichtbij.” 

2023-05-11T15:02:39+00:00

Leave A Comment