//Hinko Mayerhold, opbouw & inrichting

Hinko Mayerhold, opbouw & inrichting

“Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Ik ben opgegroeid in het Oude Westen en woon nu aan de Nieuwe Binnenweg. Via Simone raakte ik jaren geleden als cameraman betrokken bij het project Het Geluid van Rotterdam. Dat vond ik een heel leuk project. Muziek in Rotterdam is door alle culturen in de stad breder dan veel mensen zich realiseren. Later ben ik ook meegegaan naar Vlaardingen voor een interview over straatfotograaf Piet ‘Kodak’ van den Berg voor het project Trapauto.

Sinds de verhuizing van DIG IT UP naar de Nieuwe Binnenweg ben ik meer gaan doen. Ik woon om de hoek, dus dat is gemakkelijk. Ik help met het inrichten van de galerie. Als een soort manusje-van-alles, van de vaste inrichting van de galerie zelf tot de exposities. En ik blijf helpen als er iets met beeld en geluid moet gebeuren.

Wat ik vooral leuk vind aan DIG IT UP is dat mensen hier met een hele andere perceptie naar erfgoed kijken dan bijvoorbeeld in een museum. Overal zit een verhaal achter en dat verhaal moet worden verteld.”

2022-03-30T12:52:39+00:00

Leave A Comment