//Evan van der Most

Evan van der Most

“Met DIG IT UP zijn we op zoek naar de Rotterdamse stadscultuur, zowel in materieel als immaterieel erfgoed. Toen we in 2017 de galerie openden, ging ik nadenken over een programma. De openingsexpositie ging over John ‘PHOXX’ de Groot en daarna volgde STAD met foto’s van Helmuth Tjemmes. Ook Pandora’s Music Box was een groot succes.

Het is onze ambitie om DIG IT UP te ontwikkelen tot een erfgoedlab en we zijn dan ook blij dat we samenwerken met het Stadsarchief Rotterdam. We proberen zoveel mogelijk aan het archief over te dragen, zodat het voor de eeuwigheid onder goede omstandigheden bewaard blijft. We hopen dit in de komende jaren te kunnen voortzetten en dat DIG IT UP een blijvende onderneming is, met een heel divers team, steun van de lokale overheid en de inbreng van zoveel mogelijk Rotterdammers.”

2020-10-12T09:27:41+00:00

One Comment

  1. Ron Andriessen juni 27, 2020 at 7:24 pm - Reply

    Dag Ewan, weer wat vele jaren terug m.b.t. HAL 4. Ik zie bij jullie op de site mooie beelden en tekst van Kralingen, waar ik vandaan kwam. Ik geef de cultuurkrant De Donderdag uit. Graag zou ik jullie willen meenemen op onze website of aan elkaar linken. Want Kralinger pop hoort ertussen.
    Hoor graag snel van je.
    Hartelijke groet, Ron Andriessen..

Leave A Comment