//Simone da Silva, Directeur

Simone da Silva, Directeur

Ik heb over de hele wereld gewoond en ben op mijn veertiende met mijn moeder naar Rotterdam gekomen. Dat was in 1990. Ik heb hier bij Hogeschool Inholland journalistiek gestudeerd en werk nu als zzp-er. Ik doe klussen voor mediaproducties.

Ik kwam met DIG IT UP in aanraking bij de West-Kruiskade, toen zij voor het project ‘Het geluid van Rotterdam’ op zoek waren naar de invloed van Surinamers en de West-Kruiskade op de Nederlandse muziek. Ik werk nu wekelijks bij DIG IT UP en soms ook heel intensief. Zo heb ik meegewerkt aan de talkshows voor ‘Het geluid van Rotterdam’ en de talkshow voor ’75 jaar gay Rotterdam. Het is leuk werk. De projecten hebben echt diepgang. Je merkt dat mensen een passie voor onze stad hebben.

2020-10-12T09:27:46+00:00

2 Comments

 1. Femie Willems oktober 22, 2019 at 1:24 pm - Reply

  Beste Simone,
  Henry Vorselman adviseerde mij met jullie contact op te nemen.
  Sinds juni dit jaar hebben wij de nieuwe subsidieregeling creatief gebruik van digitaal erfgoed. Deze regeling is nog niet goed bekend in de sector erfgoed en media. Vandaar dat ik contact zoek om jullie te attenderen op deze regeling, we graag jullie advies geven over een eventueel in te dienen subsidieaanvraag en om jullie advies te horen hoe we deze regeling meer bekendheid kunnen geven. Het zou fijn zijn als we hierover een keer telefonisch contact kunnen hebben. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 030 233 60 33.
  Zie voor meer informatie over de subsidieregeling https://www.cultuurparticipatie.nl/subsidies/creatief-gebruik-digitaal-erfgoed.html

  Met vriendelijke groet,
  Femie Willems
  Fonds voor Cultuurparticipatie

 2. Michael Lewis mei 30, 2021 at 6:53 pm - Reply

  Hi Simone,
  Ik ben de vader van Tara en was vandaag met de Baroeg ploeg op jullie locatie aan de Schiedamsedijk. Ik zag een aantal foto’s die ik graag zou willen kopen. Zijn jullie komende week open en wanneer zou het schikken om langs te komen.
  Hoor graag van je, Michael

Leave A Comment