//Celine Freedman, stagiaire Mediavormgeving

Celine Freedman, stagiaire Mediavormgeving

“Ik kom uit Spijkenisse en studeer sinds 2018 Mediavormgeven bij het Grafisch Lyceum, meer specifiek het onderdeel Graphic Design. Dat betekent dat ik reclamewerk kan doen, zoals posters ontwerpen, maar ook huisstijlen of websites ontwerpen. Ik zit in mijn laatste jaar en wilde voor mijn stage niet alleen maar diehard vormgeving doen. Ik vind vormgeving wel leuk, maar wil graag meer doen. Mijn stagecoördinator wees me toen op DIG IT UP, waar je ook aan activiteiten zoals exposities kunt meewerken.” 

“Ik ben in september begonnen en heb het heel erg naar mijn zin. In mijn eerste week werd de BlueTiek-in expositie opgebouwd. Er moest van alles gebeuren en ik werd gelijk overal bij betrokken. Iedereen behandelt je als een gelijke en Simone, de directeur, steunt me en denkt met me mee.” 

Het leukst tot nu toe vind ik het meehelpen aan de expositie. Ik vind het jammer dat ik ’75 jaar Gay Rotterdam’ heb gemist, want dat vind ik een belangrijk onderwerp. Van de komende projecten lijkt Baroeg me erg leuk, want daar ben ik zelf wel eens geweest. Mijn stage duurt in principe tot eind januari, maar ik zou daarna mijn volgende stage ook wel hier willen doen als dat mogelijk is.” 

2020-10-12T09:26:37+00:00

Leave A Comment