Oproep beeldmateriaal homohoreca

Tot nu toe heeft DIG IT UP voor het project Out in Rotterdam zo’n zestig Rotterdamse gay bars en clubs geïnventariseerd. Van sommige bars en clubs hebben we alleen maar een advertentie gevonden, over andere locaties zijn honderden afbeeldingen binnengekomen.
Er werd vroeger veel minder gefotografeerd, zeker in de gay scene omdat daar rekening werd gehouden met de privacy van de klanten. Zo is van Chez Jacques in de Gouvernestraat en After Dark (van Jacques van Beuken) in de Coolsestraat nauwelijks fotomateriaal beschikbaar. 

We zouden graag meer informatie willen ontvangen over Tiffany van Hans Jongeleen, alias ‘Mooie Hans’. Deze zaak was gevestigd op de hoek van de ’s-Gravendijkwal en Nieuwe Binnenweg, waar later de Extase Bar, Beat Corner, Sauna Spartacus en Cita 2000 kwamen.
Maar we zoeken ook informatie over Club Eye in de Palace, aan de Zomerhofstraat, en over de Stats aan de Hartmanstraat, waar Charl Landvreugd achter zat.

Dus mocht je nog beeldmateriaal hebben van de Rotterdamse homohoreca, breng het langs op woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 15.00 uur. Je kunt ook mailen naar contact@digitup.nl

Door |2019-07-03T14:48:47+00:0003-07-2019|1 Comment

One Comment

  1. Bert 6 augustus 2019 at 15:35 - Reply

    Ik was zelf in de begin jaren tachtig wel bijna elke week in After Dark en de Loge bij Pim en Fred. Hele fijne tijd en altijd veel plezier. DJ Dick en John in de garderobe. En als het hard regende stond er water op de dansvloer. Ik zou het leuk vinden als er nog mensen zijn die dit herkennen om nog eens contact te hebben.

Laat een reactie achter