Nieuws

Erkend leerbedrijf DIG IT UP breidt opleidingen uit

DIG IT UP is ontzettend trots een erkenning te ontvangen van het SBB en als organisatie te mogen bijdragen aan de ontwikkeling van studenten en hun voorbereiding op de arbeidsmarkt. Ben je of ken je iemand die een leuke stage zoekt? Open sollicitaties voor de periode vanaf januari 2022 zijn van harte welkom! Stuur een mail naar contact@digitup.nl 

Sinds 2019 heeft DIG IT UP de status van erkend leerbedrijf voor het MBO. Onlangs werd deze erkenning uitgebreid. Vanaf nu kunnen wij stageplaatsen aanbieden aan studenten van de opleidingen Mediavormgever, allround mediamaker, Mediaredactiemedwerker, Mediamanager, Boris (een aanpak om jongeren uit SVO en Praktijkonderwijs aan een baan te helpen), medewerker Marketing en medewerker Evenementenorganisatie. Ron Rijke van het SBB kwam persoonlijk langs bij DIG IT UP om deze erkenning te overhandigen.

De erkenning wordt uitgereikt door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Het SBB speelt een belangrijke rol in het samenbrengen van studenten en leerbedrijven. Samen met het onderwijs en het bedrijfsleven draagt SBB zorg voor het creëren van voldoende stages en leerbanen voor studenten uit het middelbaar beroepsonderwijs.  

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Leave A Comment