Nieuws

Nieuwe Binnenweg 13-b: ‘the place to be’

Opruimen, spullen in- en weer uitpakken, verven en nog veel meer… De afgelopen weken stonden bol van de verhuisperikelen. Maar nu is het dan toch zo ver: DIG IT UP zit op haar nieuwe stekkie, lekker centraal aan de Nieuwe Binnenweg en op een steenworp afstand van de Westersingel.   

 

 

  

Er is in juni veel gebeurd bij DIG IT UP. Maar de focus lag deze maand niet zozeer op de projecten als wel op de verhuizing naar de Nieuwe Binnenweg. Wekenlang werd er ingepakt aan de Schiedamsedijk, tot alles klaar stond om naar het nieuwe adres te brengen. 

Dat laatste is inmiddels gebeurd en we `zijn nu weer net zo hectisch aan het uitpakken. De muren in de voormalige winkel van Black Widow zijn netjes lichtgrijs geschilderd. Er is ook nieuwe vloerbedekking gelegd, zodat het interieur er als nieuw uitziet.  

Bij de voorgevel komt het vertrouwde uithangbord van DIG IT UP weer te hangen. De etalages zijn weliswaar kleiner dan aan de Schiedamsedijk, maar binnenkort zal daarin ook weer te zien zijn met welke onderwerpen we bezig zijn.  

Nu worden alle dozen uitgepakt en daarna krijgt alles weer een plekje in de galerie. Bureaus, vitrines, kantoortafels… het is even passen en meten maar tegelijkertijd ook erg leuk om met het team een nieuwe start te maken op deze uitdagende plek in hartje Rotterdam.  

Komt gerust eens langs als je benieuwd bent waar we de komende jaren onze projecten blijven uitvoeren. De eerstvolgende opening komt er alweer aan: op zondag 1 augustus opent ‘veertig jaar poppodium Baroeg’. 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Leave A Comment