Nieuws

Erasmus VCC Diversity and Inclusion Network Tour

In het kader van een research project over diversiteit en inclusiviteit organiseerde de Erasmus universiteit op vrijdag 10 december een tour langs verschillende culturele instellingen. 

Het programma:
12:45-13:15    Gay Rotterdam @ CIC
13:30-14:45    DIG IT UP & Dona Daria @ DIG IT UP 
15:15-15:45    Me&Society
16:15 -17:00   Verhalenhuis Belvédère

Als onderdeel van deze tour droegen DIG IT UP en Dona Daria een informatieve presentatie voor over de organisatie. Directeur Simone da Silva sprak over de missie en visie van DIG IT UP, de diverse opgeleverde projecten, RoZoVo’s, achtergrondverhalen en het belang van community archiving. Lees hier meer over DIG IT UP.

Na de presentatie van Simone was er ruimte om de Gerse Vrouwen expositie te bekijken. De tour vervolgde met een presentatie door Jamea Kofi van Dona Daria. Jamea sprak over de trainingen die Dona Daria verzorgt, de jongerenafdeling SPACE en de dialogen over inclusiviteit die zij samen met de gemeente voeren. Lees hier meer over Dona Daria.

DIG IT UP neemt graag de tijd om het publiek te vertellen over wat wij doen als organisatie. Heb je vanuit een organisatie, project of ander initiatief interesse in een tour of presentatie? Neem dan contact op via contact@digitup.nl

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Leave A Comment