Nieuws

DIG IT UP organiseert een Roze Wandeling

Olympia Latupeirissa en DIG IT UP medewerker Ton van der Sluijs nemen jullie op vrijdagavond 8 juli vanaf 19.00 uur mee naar markante roze plekken hier in Rotterdam, waarbij gestart wordt bij DIG IT UP op de Nieuwe Binnenweg 13 B. Bij deze Roze Rondleiding komen onder andere plekken als Gay Palace, Keerweer en Ferry. Het Anna Blaman monument wordt bezocht waar Olympia een bijzondere verhalen zal vertellen. Ook wordt de Museumtuin aangedaan, waar Ton weer veel over kan vertellen.

Kortom, een zeer speciale rondleiding, die je niet wil missen!
 
Over Olympia:
Olympia is al meer dan 20 jaar bekend als poetry en spoken words performer. Tien jaar geleden is zij begonnen onder de naam ‘Oil TheMen’, waarbij Oil een afkorting is van Olympia Is Lyrical. Haar naam is geïnspireerd is op de achternaam van Anna Blaman. Blaman is namelijk een afkorting van Ben Liever Als MAN. De toevoeging TheMen komt vanuit de wil om meerdere mannelijke alter ego’s uit te dragen. Tegenwoordig is zij bekend als ‘The Euphoric Heroine Journey’. 
Ook is zij spreker bij nationale èn internationale platforms over haar diverse identiteiten met name over haar Molukse oorsprong, over gender en over dekolonisatie.
Verder is Olympia ook actrice bij “Stichting Me & Society” in Rotterdam, waarin ze voorstellingen speelt voor professionals en op scholen om homoseksualiteit zichtbaar en bespreekbaar te maken in de omgeving Rotterdam en omstreken.
 
 
Datum: Vrijdag 8 juli 2022
Startpunt: DIG IT UP (Nieuwe Binnenweg 13 B)
Inloop met koffie en thee: 19.00 uur
Start wandeling: 19.30 uur
Verwachte eindtijd: 21.00 uur

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Leave A Comment