Nieuwsbrief Januari 2019

*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser

NIEUWSBRIEF JANUARI 2019

Wethouder Kasmi bezocht DIG IT UP

Wethouder Said Kasmi van Onderwijs, Cultuur en Toerisme bezocht op 9 januari DIG IT UP. Bij zijn werkbezoek, waar tal van medewerkers van DIG IT UP bij aanwezig waren, kwam onder meer onze huisvesting aan de orde. Lees hier meer over het leuk verlopen bezoek en de stand van zaken rond de huisvesting.

Zoldervondsten over Baankwartier gezocht!

DIG IT UP is hard op zoek naar zoldervondsten voor de nieuwe expositie over de wederopbouw van het Baankwartier, een project dat we samen met het Platform Wederopbouw Rotterdam uitvoeren.
We willen graag foto’s en voorwerpen die aan het Baankwartier en de wederopbouw periode herinneren. Heb je er vroeger gewoond of gewerkt? Heb je foto’s of leuke dagelijkse spulletjes uit die tijd? Je bent van harte welkom om ze mee te nemen naar onze galerie. Lees hier meer over het project.

Wederopbouw Baankwartier opent zondag 10 februari

De expositie over het Baankwartier opent al snel en belooft met onder meer live muziek en een rondleiding door de wijk een heel spektakel te worden. Noteer de datum van de opening vast in je agenda: zondag 10 februari 2019. Meer informatie vind je in onze agenda

TRAPAUTO eindigt 20 januari, DIG IT UP daarna gesloten tot 10 februari

Trapautoliefhebbers opgelet: op zondag 20 januari is je laatste kans om de expositie bij DIG IT UP te komen bekijken of om foto’s te kopen en in de galerie af te halen. Van 13.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom. Daarna is de galerie tot 10 februari gesloten in verband met de inrichting van de expositie over het Baankwartier.
Ook na het einde van TRAPAUTO kun je op de website van DIG IT UP nog informatie over het project vinden. Zo zocht historicus Dik Vuik aan de hand van de Austin J40 de geschiedenis van de trapauto uit. Een lange en rijke geschiedenis, die al rond 1900 begon. Het verhaal is hier te vinden.

Wil je vrijwilliger worden?

DIG IT UP organiseert steeds meer activiteiten en daar zijn mensen voor nodig. Het team wordt groter, maar we kunnen zeker nog meer vrijwilligers gebruiken. Wil je gastheer of gastvrouw in de galerie worden en je talenten inzetten voor ons erfgoedlab? Dan horen we graag van je! Kom gerust langs of stuur een mail. Je kunt hier zien wie dan je collega’s worden.

Bezoek DIG IT UP Galerie

DIG IT UP - Rotterdamse Stadscultuur 
Galerie en erfgoedlab
Schiedamsedijk 62a - 3011 EH Rotterdam
Open op woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur
 
www.digitup.nl | www.facebook.com/digitupcontact@digitup.nl


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*