Nieuwsbrief December 2018

*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018

Nieuwe website DIG IT UP

DIG IT UP heeft een vernieuwde website. Er is hard gewerkt om de website visueel aantrekkelijker en toegankelijker te maken. We horen graag wat jij er van vindt! Zie je foutjes of heb je suggesties om het nog beter te maken? Laat het ons weten! Kijk op www.digitup.nl

Webshop DIG IT UP

Ben je op zoek naar originele cadeautjes voor de feestdagen? De webshop van DIG IT UP is online! Hier vind je onder meer de collectie van onze huisfotograaf Helmuth Tjemmes, STAD, de collectie van John -Phoxx- Groot en onze afdrukken van Pandora’s Music Box. Ook is het mogelijk om een digitale afdruk van Pandora te bestellen.
Kijk op onze webshop voor foto's over Rotterdam vanaf € 29,50 tot € 250,00.

Het verhaal van de familie Randolfi

Humberto Randolfi was de fotograaf die tientallen jaren kinderen in Diergaarde Blijdorp vereeuwigde met een Austin J40. Maar wie was hij eigenlijk? Micheline ven Neste zocht het verhaal over hem en zijn familie uit. Je vindt het op onze website.

Huisvesting voor DIG IT UP

Het huurcontract van DIG IT UP loopt eind 2018 af. Om onze projecten met, voor en door Rotterdammers te kunnen voortzetten hebben we dringend jullie hulp nodig. Lees het hele verhaal over onze huisvesting hier

Wil je vrijwilliger worden?

DIG IT UP organiseert steeds meer activiteiten en daar zijn mensen voor nodig. Het team is al groter geworden, maar we kunnen zeker meer vrijwilligers gebruiken. Wil je gastheer of gastvrouw in de galerie worden of je talenten inzetten voor ons erfgoedlab? Dan horen we graag van je! Kom gerust een langs of stuur een mail. Je kunt hier zien wie dan je collega’s worden.
https://www.digitup.nl/team-dig-it-up en https://www.digitup.nl/directie-en-bestuur
 

Nieuw bestuurslid Désirée Elens
We hebben een nieuwe toevoeging aan ons bestuur: Désirée Elens studeerde zowel aan de lerarenopleiding in Delft als kunstgeschiedenis in Leiden. Ze werkt als marketeer bij het Luxor Theater Rotterdam.  Lees hier meer over haar.

Bezoek DIG IT UP Galerie

DIG IT UP - Rotterdamse Stadscultuur 
Galerie en erfgoedlab
Schiedamsedijk 62a - 3011 EH Rotterdam
Open op woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur
 
www.digitup.nl | www.facebook.com/digitupcontact@digitup.nl


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*