//Gasten editie Zuid

Gasten editie Zuid

Het Geluid van Rotterdam laat van zich horen in Kantine Walhalla, 25 juni

Zondag 25 juni vindt in Kantine Walhalla alweer de derde editie plaats van de serie talkshows Het geluid van Rotterdam. Het belooft weer een energiek programma te worden. Met Erwin Zimmerman, Mike Redman, Gery Mendes, Marianne van der Velde en Alcindo Silva. De host van de talkshow is Marciano Daans en de dj is wederom Bootsy Paul. De locatie is Kantine Walhalla in Katendrecht. In verband met een livevideoregistratie voor Open Rotterdam is de aanvang stipt om 15.00 uur en het programma loopt door tot 17.00 uur. Na afloop is er een borrel. Komt allen…… 

Luister en kijk naar Het Geluid van Rotterdam:

  • Live-optredens
  • Interview
  • TV-docu
  • Muziekquiz
  • After-party

Artiesten en sprekers

Gery Mendes is een begaafd zanger, rapper en acteur. Thuis in hiphop, jazz, soul, singer-songwriter en zelfs rock. Al deze stijlen mixt hij in zijn songs en performances. Stond op North Sea Jazz, Oerol en Pinkpop. Speelde in de film Carmen van het Noorden en de voorstellingen Nina Simone (A)live, The Buddy Holly Story en Flashdance.

Gery Mendes

Erwin Zimmerman

Erwin Zimmerman ook wel bekend als DJ Git Hyper. Een Rotterdamse dj die zijn roots heeft in de hiphop. Speelde in ZUCO103, DuvelDuvel, de huisband ‘Raymann Is Laat’, Def Rhymz, Metropole Orkest en Caro Emerald. Verkoopt via zijn eigen platenzaak Demonfuzz Records vinylplaten over de gehele wereld.

Mike Redman zanger, componist, turntablist, grafisch ontwerper en filmproducent. Begon als rapper en mc in onder andere Nighttown. Bracht de documentaire Walkmen uit over de Rotterdamse hiphopcultuur. Produceerde de twee uur durende documentaire Sample: Not For Sale over de relatie tussen verschillende muziekgeneraties.

Mike Redman

Marianne van der Velde

Marianne van der Velde is directeur van Music Matters. Een organisatie die zich inzet om met kinderen en jongeren met behulp van muziek te ontwikkelen tot zelfbewuste en sociale individuen. Daarnaast gaat Music Matters ook samenwerken met de Popunie op het gebied van een gezamenlijke popprijs.

Alcindo Silva begon 15 jaar Tropi Caliente met danslessen, feesten en workshops in latin muziek. Organiseert voor het Zomercarnaval / Rotterdam Unlimited de officiële afterparty. Programmeur van het jaarlijkse Latin Weekender in een vakantiepark; een weekend vol workshops, parties en internationale topacts op het gebied van salsa, bachata en kizomba.  

Alcindo Silva

Bootsy Paul

Bootsy Paul, echte naam Paul de Koning, is onze huis DJ. Een echte Rotterdamse all-round DJ. Hij is bekend geworden als skater met zijn ‘Disco op rollerskates’. Bij de thuiswedstrijden van Feyenoord in de Kuip is hij de vaste huis-dj. Hij heeft sinds beging jaren tachtig een grote stempel gedrukt op de Rotterdamse muziekbeleving. 

Marciano Daans 

Marciano Daans is de hosts van de events. Marciano werkt veelal in ondernemende functies waarbij het verbinden van mensen en processen centraal staat. Hij heeft ervaring als event manager, conceptontwikkelaar, beleidsadviseur, coach en trainer. Marciano is ook presentator bij Radio Brasa. 

2020-10-12T09:27:49+00:00juni 20th, 2017|Het Geluid van Rotterdam|

Leave A Comment