//Gasten editie Noord

Nieuws

Gasten editie Noord

Het Geluid van Rotterdam laat van zich horen in Studio De Bakkerij, 16 juli

Zondag 16 juli vindt in Studio De Bakkerij de vijfde en laatste editie plaats van de serie talkshows Het geluid van Rotterdam. Het belooft weer een energiek programma te worden. Met Half Way Station, Laise Sanches, Theo Wesselo, Will van Noorloos, Roland Vonk en Harlow Brammerloo. De host van de talkshow is Samantha Uittenbogaart en de dj is wederom Bootsy Paul. De locatie is Studio De Bakkerij. In verband met een livevideoregistratie voor Open Rotterdam is de aanvang stipt om 15.00 uur en het programma loopt door tot 17.00 uur. Na afloop is er een borrel. Komt allen……

Luister en kijk naar Het Geluid van Rotterdam:

  • Live-optredens
  • Interview
  • TV-docu
  • Muziekquiz
  • After-party

Artiesten en sprekers

Laise Sanches is vooral bekend als zangeres. Ze staat bekend om mooie krachtige stem. Ze werd bij het grote publiek bekend door het bereiken van de finale van X-Factor samen met de band Adlicious. Ze traden onder andere op in Polen, België, Engeland en Zimbabwe. Naast zangeres is ze ook een verdienstelijk actrice en danseres. Wat ze ook doet, haar elegance en kracht zijn altijd aanwezig.

Laise Sanches

Half Way Station

Half Way Station een band die electrische gitaar and psychedelische synthesizer vermengt tot een uniek eigen geluid. Energiek en met soul. De intense stem van lead singer Elma Plaisier completeert het geheel. Begonnen als akoestische band hebben zij zich in korte tijd ontwikkeld tot een volledige elektrische band die ook op grote podia en festivals goed uit de verf komt.

Theo Wesselo is een Nederlands zanger en acteur. Frontman van de band Hausmagger, die met hun Nederlandstalige songs en eigenzinnige optredens een compleet eigen categorie vormen. Als acteur bekend van Rembo & Rembo. Theo Wesselo praat en doet veel op basis van volledig vrije associatie. Dat levert gesprekken performances op die verrassend en bijzonder zijn.

Theo Wesselo

Will Van Noorloos

Will van Noorloos een begrip in de Rotterdamse muziekscene en een rasechte ‘horecaffer’. Hij weet als geen ander hoe je publiek moet vermaken. Uitbater van Parkzicht voor de gabbertijd. Heeft in zijn vele grote nationale en internationale artiesten in Parkzicht laten optreden. Fela Kuti, Tina Turner en Celia Cruz hebben er opgetreden. Parkzicht was vaak een landingsplaats voor nieuwe artiesten.

 

Roland Vonk is journalist en programmamaker bij diverse kranten, tijdschriften en omroepen. Heeft gewerkt voor Het Vrije Volk en later AD/Rotterdams Dagblad. Heeft voor tijdschriften diverse artikelen over Brazilië geschreven. Sinds 1998 maakt hij voor Radio Rijnmond het programma Archief Rijnmond, met daarin aandacht voor oude plaatjes, curieuze opnamen en vergeten artiesten uit de regio Rijnmond.

Roland Vonk

Harlow Brammerloo

Harlow Brammerloo is een echte kenner van de Surinaamse muziekgeschiedenis en muziekscene. Kan goed vertellen wie er met elkaar samen een band vormden en hoe dat zich heeft ontwikkeld. Organisator en promoter van muziekfestivals. Heeft zich als deelgemeente voorzitter altijd ingezet om muziek een belangrijke plaats te geven in  het cultuurbeleid.

André Dadi

André Dadi, als DJ in het Rotterdamse uitgaansleven is hij bij velen bekend. Er is geen één locatie waar André Dadi niet heeft gedraaid. Rotown, Nighttown, Tudor Bar, Dizzy, Fullmoon Bar, NRC, festivals en feesten. Liefhebber van ‘lekkere platen’ en dansbare muziek. Waar Andre Dadi draait, swingt het altijd!

Samantha Ulttenboograat

Samantha UIttenboogaart is de hosts van de events. Samantha heeft voor diverse programma gepresenteerd voor o.a. De Nieuwe Oogst, Rotterdam Unlimited, Music Matters en OPEN Rotterdam. Ze heeft veel aandacht voor muzikaal talent en bijzondere muzikale ontwikkelingen. Een kenner van de Rotterdamse muziekscene.

2020-10-12T09:27:49+00:00juli 4th, 2017|Het Geluid van Rotterdam|

Leave A Comment