Helena Westerdijk: Projectmedewerker

“Ik ben geboren in Amsterdam en heb vanaf 1960 bij Scapino en het Nederlands Danstheater gewerkt. In 1973 ben ik naar Londen gegaan en vanaf 1978 heb ik vijftien jaar in Australië gewoond en gewerkt. Iemand vertelde me dat Nederland cultureel erg interessant werd en daardoor ben ik in Rotterdam komen wonen en bij het Berlage Instituut gaan werken. Vervolgens was ik weer tien jaar in Noord-Bali voor ik in 2015 definitief terugkwam naar Nederland. 

Ik heb in Rotterdam eerst bij Het Nieuwe Instituut gewerkt en later bij het EMC. Toen mijn buurvrouw vertelde dat DIG IT UP vrijwilligers kon gebruiken, ben ik eens gaan praten en sinds de zomer van 2018 ben ik medewerker. Ik vind DIG IT UP in artistiek opzicht heel breed en toch is het een kleine en persoonlijke galerie gebleven, wat ik heel leuk vindt. Het idee om zo’n fotogalerie in Rotterdam te hebben is heel sterk.” 

Door |2018-11-08T08:46:53+00:0014-09-2018|Geen reacties

Laat een reactie achter