Esther Erkelens: Fotograaf

“Ik kom uit Abbenbroek, een dorpje bij Spijkenisse. Ik ben een jaar of vijf geleden als autodidact gaan fotograferen en zette mijn foto’s op sociale media. Iemand zei: daar moet je iets mee gaan doen. Sinds twee jaar heb ik een eigen bedrijf, Des Esther’s Fotografie. Ik vind de creativiteit en het wisselende van fotografie erg leuk. De ene keer fotografeer je een mens, de andere keer een gebouw. Ik houd van details en een kunstzinnige stijl. Je blijft leren terwijl je fotografeert. Ik heb thuis een kleine studio, maar werk bij voorkeur buiten. Daglicht is veel spannender en afwisselender. Via mijn partner Arthur Vriens ben ik de portretfoto’s gaan maken voor het project ’75 jaar gay Rotterdam’.”

Door |2018-11-08T08:46:02+00:0014-09-2018|Geen reacties

Laat een reactie achter