Melissa van Amerongen: Penningmeester

“Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in Ede. Sinds 2009 woon ik Rotterdam. Ik heb filosofie en sociologie gestudeerd en schrijf veel. Zo kwam ik bij Vers Beton terecht, waar ik over wetenschap en onderwijs schreef en ook eindredacteur ben geweest. Via Vers Beton leerde ik DIG IT UP kennen. Ik werk nu als zelfstandig redacteur en schrijver en sinds enkele jaren als bestuurslid bij DIG IT UP betrokken. Ik ben benieuwd naar wat er allemaal tevoorschijn komt bij de activiteiten van de stichting en hoe we de stadscultuur kunnen ontsluiten voor een groot publiek. Ik wordt vrolijk van de verrassende inhoud van de activiteiten die we ontplooien en vind het belangrijk dat we zulke zaken archiveren en bewaren. Mensen hebben heel veel materiaal, daar moeten we iets mee doen.”

Door |2018-11-08T08:42:41+00:0003-10-2018|Geen reacties

Laat een reactie achter