//Désirée Elens: Secretaris

Désirée Elens: Secretaris

Désirée Elens studeerde zowel aan de lerarenopleiding in Delft als kunstgeschiedenis in Leiden. Ze werkt als marketeer bij het Luxor Theater
Rotterdam.

“Mijn familie komt uit Rotterdam en ik ben zelf geboren in Zuidwijk. We
verhuisden al snel naar Oostvoorne, waar ik ben opgegroeid. Op mijn achttiende kwam ik voor de eerste keer terug naar Rotterdam en sinds 1990 woon ik er opnieuw. De stad is heel erg positief veranderd en ik geloof niet dat ik er nu nog weg kan.”

Ik heb tekenen en handvaardigheid gestudeerd op de lerarenopleiding in Delft en later kunstgeschiedenis in Leiden, waar ik mijn scriptie schreef over de zeventiende-eeuwse Rotterdamse genreschilder Pieter Duyfhuysen. Ik werk inmiddels twintig jaar voor het Luxor Theater Rotterdam. Ik ben er begonnen als directiesecretaresse maar werk nu op de afdeling Marketing & Communicatie, waarbij ik me vooral bezighoud met communicatie. Toen Luxor honderd jaar bestond in 2017, mocht ik een expositie inrichten. Evan bleek een brief van Seth Gaaikema te hebben en die een belangrijk onderdeel daarin kon vormen. Ik ging langs bij DIG IT UP om die brief op te halen en hoorde dat er nog een bestuurslid werd gezocht. Ik ben eind september 2018 begonnen en heb de vernieuwde website doorgenomen en tips voor verbeteringen geschreven. De functie als erfgoedlab mag van mij wat wel meer aandacht gaan krijgen, zo’n mooie dienst!

Ik heb iets met de geschiedenis van Rotterdam en voel dat ik kan bijdragen aan DIG IT UP.”

2020-06-09T13:10:34+00:00december 8th, 2017|Bestuur|

Leave A Comment