Arthur Vriens: Projectmedewerker 

“Ik ben geboren in Son en Breugel en ben dankzij John ‘PHOXX’ de Groot naar Rotterdam gekomen. Pandora’s Music Box was in 1987 mijn eerste contact met de stad en hij vroeg me daarna of ik voor zijn bedrijf wilde werken. Hij vond ook een woning voor me en binnen drie maanden zat ik in Rotterdam. Ik heb hier wel moeten wennen, maar door PHOXX heb ik de hele stad leren kennen. Na zijn dood heb ik zijn archief bewaard. Ik ben educatie-medewerker geweest bij LantarenVenster. DIG IT UP benaderde mij met de vraag of met het materiaal van John ‘PHOXX’ Groot een tentoonstelling samengesteld kon worden. Het project is in 2017 uitgevoerd.”
“Ik heb een goed gevoel over DIG IT UP en denk dat ik hier nog wel een tijd aan verbonden blijf. Ik ben de partner van fotograaf Esther Erkelens en ben ook bij al haar projecten betrokken. Dit is een mooie constructie: ik ben betrokken bij exposities, bij fotografie en ik kan als grimeur les geven.”

Door |2018-11-08T08:45:10+00:0014-09-2018|Geen reacties

Laat een reactie achter