Annemieke Barmentlo: Projectmedewerker 

“Ik kom uit Rotterdam en heb tot mijn dertiende aan de Schiedamsedijk gewoond. Ik heb schilderen en tekenen gestudeerd aan de kunstacademie. Ik vind ambachtelijk werken erg leuk, zoals zelf verf mengen, en werk met olieverf en tempera. Maar toen ik drie dochters kreeg, slokte dat steeds meer tijd op. Ik fietste een keer over de Schiedamsedijk toen ik grote foto’s van het Baankwartier zag hangen, een project van DIG IT UP. Dat was heel leuk om te zien. Ik zag later pas dat DIG IT UP echt een galerie is en hoorde dat ze wel een gastvrouw konden gebruiken. Ik ging een keer praten en ben die dag gelijk begonnen. Naast mijn rol als gastvrouw help ik ook met administratief werk. Ik vind de keuze voor tentoonstellingen heel leuk. Er is bij elk project zoveel materiaal over Rotterdam. DIG IT UP heeft een unieke plek in de stad en is er is nog zoveel om over Rotterdam te laten zien dat we jaren vooruit kunnen. Hoe meer tijd er verstrijkt, hoe meer verleden er bijkomt.” 

Door |2018-11-08T08:44:50+00:0014-09-2018|1 Comment

One Comment

  1. Erik van Veldhuizen 14 mei 2019 at 20:25 - Reply

    Dag Annemiek,

    Wat een prachtig verhaal. Ik heb van 1954 tot 1974 aan de Schiedamsedijk 75E gewoond, we moeten elkaar dus wel zijn tegengekomen. Mijn zus Wenneke kon zich ook nog wel aan jullie naam herinneren. Net als jij beleefde ik mooie jaren daar. Maakte intensief de metrobouw mee. We werden er min of meer volwassen. Mijn beide ouders zijn inmiddels overleden, mijn moeder het laatst, in 2013, op 95 jarige leeftijd.
    Op zondagmiddag 19 mei lopen we mee met de wandeling.

    Groeten van Erik van Veldhuizen

Laat een reactie achter