Home2022-08-05T11:08:18+00:00

Welkom bij
DIG IT UP

DIG IT UP galerie & erfgoedlab is een schatgraver van de Rotterdamse stadscultuur. Bekijk het gevonden beeldmateriaal en lees de verhalen in onze online exposities of kom langs aan de Nieuwe Binnenweg 13b.

Nu te zien

‘Rotterdam jaren 80/90’

Hansje de Reuver is al sinds de jaren zeventig betrokken bij het culturele leven in Rotterdam. Ze fotografeerde tal van bekenden uit met name het literaire leven in de stad. Een selectie van haar foto’s is vanaf zaterdag 6 augustus te zien in de expositie ‘Rotterdam jaren 80/90’ bij galerie DIG IT UP. Daar wordt ook het nieuwe fotoboek van Hansje de Reuver gepresenteerd.
 
De foto’s van Hansje de Reuver geven een prachtig beeld van het culturele leven in Rotterdam in de jaren tachtig en negentig. Coryfeeën uit het literaire leven komen voorbij. Kenmerkende gezichten van Rotterdammers die je in de meeste gevallen nog kunt tegenkomen en soms ook portretten van culturele kopstukken die – helaas – niet langer onder ons zijn.
 

De expositie is 4 augustus t/m 3 september 2022 te zien bij galerie & erfgoedlab DIG IT UP op de Nieuwe Binnenweg 13b. Woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 18.00

Recente exposities

Bekijk ze online

Agenda

Er zijn geen aankomende evenementen.

Nieuws

Webshop

Wij bieden de beelden van onze exposities in de galerie te koop aan. Het zijn hoge kwaliteit foto’s van de Rotterdamse stadscultuur.

Zit er iets voor jou bij?

Support DIG IT UP

DIG IT UP is voor een belangrijk deel afhankelijk van vrijwilligers. Dat geldt voor zowel de werkzaamheden als voor de financiële bijdrage. 

Heb jij interesse om op vrijwillige basis met DIG IT UP mee te werken aan onze projecten? Meld je dan aan via contact@digitup.nl.

Wil je financieel bijdragen? Dat kan via de button hieronder.
Ps. DIG IT UP bezit  de culturele ANBI-status.